Vorderingen week 32

Vrijdag 07-08-09
Na 3 weken vakantie is het eindelijk zo ver: we kunnen weer verder met het huis! Vandaag zijn we eerst langs de bank geweest om te vragen hoe dat nu eigenlijk zit met het bouwdepot. Na een goede uitleg, hebben we door hoe dat werkt. Daarna hebben we een bouwstofzuiger gekocht. We kunnen hem ook wel lenen, maar elke keer mee heen en weer nemen heeft ook geen zin. Aangezien het ook een grote ruimte is, is het ook wel handig om er een voor onszelf te hebben. 's Avonds hebben we in het huis dan ook nog een beetje schoongemaakt. Hier en daar wat spinnenraggen weggehaald.

Zaterdag 08-08-09
Vandaag hebben Stephanie en Richard de delen voor het raamkozijn ook daadwerkelijk tot een werkelijk raamkozijn gemaakt dat open en dicht kan. Boven is de deurpost van het trappengat naar de hal ook weggehaald, omdat deze er in principe niet nodig is en eigenlijk alleen maar in de weg staat. Mau heeft in het mannentoilet ervoor gezorgd dat de deur weer op slot kan. Dit slot was vrijwel helemaal kapot. Thea heeft de woonkamer gestofzuigerd en daarna hier en daar ergens een doekje overheengehaald

Zondag 09-08-09
Vandaag is Vil langsgeweest in het huis. Hij kwam kijken voor de aansluiting van de ketel. Uiteindelijk heeft hij hier ook nog een foto van gemaakt, zodat hij de juiste ketel kan regelen. Ondertussen hebben we van Ed en Betty een koelkast in tafelmodel te leen gekregen, zodat dit in ieder geval al minder stroom kost dan de grote barkoelkast. Dat koelkastje heeft Stephanie schoongemaakt, terwijl Mau Johan ging halen. Op een gegeven moment begon Johan over de spotjes, hoe en waar we die wilden hebben. Toen bleek dat we daar geen rekening mee hebben gehouden met het plaatsen van de gipsplaten. Deze zullen er dus weer af moeten om de spotjes te kunnen plaatsen.

Vorige week

Volgende week