Tel      0622580318
Mail   info@mmwp.nl

(Site copy)

Vorderingen week 33

Maandag 10-08-09
Overdag is Richard in het huis geweest. Hij heeft de gipsplaten van het plafond afgehaald.
's Avonds heeft Mau de stekkers uitgelegd zodat de spotjes alle zes op een schakelaar zitten. Dit moest dus allemaal gesplitst worden. Ondertussen waren ook de gaatjes voor de spotjes in de gipsplaten gemaakt. Uiteindelijk zijn de gipsplaten weer aan het plafond geschroefd.
Ook is Richard de eerste geweest die in het huis is blijven slapen. Met zijn zelfgemaakte bed moest dat volgens hem geen probleem zijn.

Dinsdag 11-08-09
Vandaag zijn alle gleuven tussen de gipsplaten opgevuld, ook de gaten bij de schroefjes zijn nu weggewerkt.
Voordat deze dingen opgevuld zijn, heeft Richard eerst een bovenplafonnetje gemaakt van de overige stukjes gipsplaat. Hierdoor is er nu niet meer zo'n steile punt, maar gewoon een recht stukje.
's Avonds wilden we verf gaan laten mengen voor de onderrand van de muur van de slaapkamer. Aangezien we hier nog niet helemaal uitkwamen, hebben we de kleurenstaafjes mee genomen en hebben we thuis een goede kleur uitgezocht. Wel hebben we er grondverf gekocht en een rollerstartersset

Woensdag 12-08-09
Vandaag zijn Steph en Richard samen naar het huis geweest. Ze waren bijna aan het verven van de gipsplaten begonnen, toen ze er net op tijd achter kwamen dat deze eerst een voorstrijk moesten hebben. Die hebben ze dus eerst in de winkel gekocht, waar ze gelijk de grijze verf hebben laten mengen. Ook hebben we nog een soort klemmetjes gekocht voor ophet raamkozijn, zodat deze dicht kan.
Na het eten heeft Steph het plafond gewit en heeft Mau weer met de kabels geklust. 

Donderdag 13-08-09
Vanochtend zijn eerst de bonnen ingescand. Daarna zijn Steph en Richard naar het huis gegaan. Daar hebben ze het plafond met een verfroller overgewit en heeft Steph de muren gewit. De spotjes zijn aan het plafond gehangen. Richard heeft weer met de waterafvoer geknutseld. Nu hebben we buiten geen herrie meer als het hard regent. Ook hebben ze het raamkozijn in de slaapkamer geschuurd en in de grondverf gezet. Oude waterleidingen in de badkamer zijn nu ook verwijderd. De grijze rand is nu ook gemaakt en de groenige verf is gekocht.

Vrijdag 14-08-09
Stephanie heeft vandaag de groene rand in de slaapkamer geverfd. De binnenkant van het raamkozijn staat nu ook in de grondverf. De plintjes zijn grijs geverfd. Thea heeft beneden in de hal behang geplukt. Richard heeft het muurtje tussen de woonkamer en de garderobe kamer verwijderd. Steph heeft de deurpost en de binnenkant van het raamkozijn wit geverfd. De grijze plintjes zijn opgehangen door Richard, ook heeft hij de vensterbank vastgezet.

Zaterdag 15-08-09
Vandaag hebben we nieuwe plintjes gekocht voor in het huis. Ook hebben we uitschuifdingen voor op het raam gekocht en daarbij nog nieuwe stopcontacten. Verder hebben we het plafond uit de keuken gesloopt en hebben we de muur kaal gemaakt.De muur in de keuken is ook kaal gemaakt. De afzuigkap is nu weg en alle tegels liggen er ook af.

Zondag 16-08-09
Vandaag hebben we niets gedaan. We hadden een verjaardag en Mau moest ergens nog voor internet zorgen op een laptop.

Vorige week

Volgende week