Tel      0622580318
Mail   info@mmwp.nl

(Site copy)

Vorderingen week 41

Woensdag 07-10-09
Vandaag zijn we naar het huis geweest. Toen we daar waren en Steph naar het toilet wilde, konden we bijna zwemmen. Het damestoilet stond helemaal blank! Gelukkig kon Ed zo snel mogelijk komen. Hij had een pompje van de vijver meegenomen, waardoor we het water van de vloer in het toilet konden laten lopen. In de vloer van het toilet zit een kleine leiding die naar de kelder loopt. Aangezien de kelder toch al vochtig is, heeft Ed het leidinkje open geslagen, waardoor het water nu naar de kelder loopt, in plaats van dat het in het toilet blijft hangen.

Zaterdag 10-10-09
Richard en Steph hebben vandaag de badkamer nog verder gestript. Als je nu de badkamer inkijkt, zie je de balken, met daaronder het plafond van de woonkamer. Daarom mag je nu dus alleen maar op de balken lopen. Ed kan nu wel verder met de leidingen, deze kan hij leggen, zodat daarna de vloer gestort kan gaan worden. Om te kijken waar de leidingen uit moeten komen, hebben Richard en Ed even goed gepraat en gemeten. Op het moment dat Thea en Marcel langskwamen, kwam Thea op het idee om het bad op een andere plaats te zetten. Steph had daar al lang aan gedacht, maar dat kon toen niet omdat het toilet in de hoek moest. Richard vertelde dat dat nu niet meer hoefde, omdat de riool langs de buitenmuur wordt gemaakt. Nu kan het bad dus toch op de plaats waar we hem al eerste wilden. Mau is samen met Johan bezig geweest met de meterkast, alle stoppen en zo.
's Avonds had Mau filmavond van de kerk, waar hij al zijn geluidsspullen voor moest gebruiken. Steph en Richard hebben toen samen de badkamerkastjes in elkaar gezet, zodat ook hiervan de maten bekend zijn.

Zondag 11-10-09
Vandaag hebben Stephanie en Richard de laatste badkamerkast (de hoge) in elkaar gezet. Daarna heeft Richard alle glasmaten opgenomen, zodat nu ook het dubbelglas besteld kan gaan worden voor de nieuwe kozijnen.
Stephanie heeft nog wat bonnen ingescand. Daarna hadden we een verjaardag, dus hebben we niets meer gedaan.

Vorige week

Volgende week