Tel      0622580318
Mail   info@mmwp.nl

(Site copy)

Vorderingen week 43

Zaterdag 24-10-09
Hahaha, wat een verrassing! Mau wist nog van niets, hij is morgen jarig en vierde deze avond zijn verjaardag bij zijn ouders thuis. Maar vandaag kwam de ketel! Ton heeft deze woensdag opgehaald bij Vil in Friesland. Ton en Elly kwamen even snel op visite om de ketel te brengen en waren er dus ook gelijk even om Mau te feliciteren.
Richard ging de muur in de keuken stucen, zodat dit ook weer waterpas liep.
Daarna heeft hij ook nog gaten in de muur van de badkamer gemaakt naar buiten toe, zodat daar de riolering doorheen kan.
Ook stond Vil op een gegeven moment voor Mau zijn neus. Reactie tegen Steph: "Wist jij dat hij zou komen?" Haha. Natuurlijk, wist ze dat.

Zondag 25-10-09
Vandaag is Vil weer geweest. Hij kwam vandaag dan ook om de ketel aan te sluiten. Na een tijdje bezig te zijn geweest, had hij toch nog dingen nodig. Hij is dan ook samen met Thea even naar de bouwmarkt geweest om de dingen te halen. Ondertussen moesten Mau en Steph naar een verjaardag. Richard, Thea en Vil bleven om het huis voor de ketel. Richard kon gelukkig Vil helpen. Tijdens de verjaardag werd Steph opgebeld door Thea over de ketel. Hij lekte nog wat, dus kan hij nog niet gebruikt worden. Vil komt dan ook volgende week weer, om verder te gaan ermee.

Vorige week

Volgende week