Tel      0622580318
Mail   info@mmwp.nl

(Site copy)

Vorderingen week 45

Maandag 02-11-09
Overdag is het tweepersoonsbed uit elkaar gehaald en een kastje leeggehaald in Steph haar kamer. Daar ligt nu een eenpersoonsmatras op de grond, omdat het bed niet meer in elkaar wilde, aangezien we de schroefjes en dergelijke kwijt zijn. Mau zijn auto is naar de garage en heeft daarom nu de bus bij zich. Mooie gelegenheid om de spullen mee naar het huis te nemen. Terwijl Steph 's avonds naar school was, zijn Thea en Mau naar het huis gegaan met het tweepersoonsbed en het kastje. Hebben het daar gelijk in de slaapkamer in elkaar gezet, zodat het gelijk zijn plekje heeft.

Woensdag 04-11-09
Vandaag zijn we samen naar het huis gegaan, met een aantal dozen en de vitrinekast. Ook de speer van Steph is meegegaan.

Zaterdag 07-11-09
Vandaag hebben we samen met Richard en Johan lewisplaten gekocht voor de badkamer. Richard heeft, toen we terug kwamen, de balken zo neergelegd, dat de platen eroverheen kunnen. Ook is hij bezig geweest met de waterleidingen en riolering in de badkamer, zodat straks de platen er echt opkunnen. Omdat de riolering nog niet helemaal is neergelegd, kunnen ook nog niet alle platen erop. Voor het idee hebben we er nu een paar neergelegd, zodat het echt iets wegheeft van een badkamer.
Mau en Johan zijn bezig geweest met het aansluiten van de muziek. De spiegelbol hangt nu in het midden van het café. Ook hebben we daar zo'n lamp voor met verschillende kleuren led-lampjes. Mooi effect!
Steph heeft samen met Richard de speer ook een mooi plekje aan het plafond gegeven. Die hangt nu met touwtjes aan twee van de vele haakjes die al in het plafond zaten.

Zondag 08-11-09
Omdat Steph morgen toetsen heeft, zijn we op tijd naar Spijk gegaan en hebben we dus weinig meer gedaan in het huis.

Vorige week

Volgende week