Tel      0622580318
Mail   info@mmwp.nl

(Site copy)

Vorderingen week 52

Maandag 21-12-09
Vandaag zijn we begonnen aan de grote keukenverbouwing die op de planning stond: de muren slopen, dak slopen, nieuwe muren, nieuw dak, keuken erin enzovoorts. We zijn begonnen met de balken voor het plafond te maken. Dankzij de sneeuw kon Nol niets doen thuis en kwam hij bij ons even helpen.

Dinsdag 22-12-09
Vandaag is het dak van de bij- en keuken eraf gehaald. Hiervoor is een nieuw dak gemaakt van balken en is er plaats gemaakt voor het koepeltje dat in de keuken komt. Het dak is nu ook met platen klaar gemaakt voor de bedekking.

Woensdag 23-12-09
Vandaag zijn de muren van de bijkeuken gesloopt. De deur en de ramen zijn erin gezet. Is nu wel erg koud binnen! Ook heeft Richard een collega gebeld om af te spreken wanneer hij het dak komt bedekken.

Donderdag 24-12-09
Vandaag is de binnenkant van de bijkeuken in elkaar gezet door middel van balken en platen.


Vrijdag 25-12-09

Ondanks dat het Kerst is, heeft Richard toch nog een zeil gespannen boven het dak. Dit is omdat de platen zo nat waren geworden van de sneeuw, dat het binnen, beneden begon te lekken. Gezien dit problemen kan opleveren tijdens het bedekken van het dak, kon dit het beste opgelost worden door een zeil te spannen, waardoor alle balken en platen een beetje droog bleven.

Vorige week

Volgende week