Mouse Tramstation / Café Het Tramstation
Tel  0622580318
Mail  info@hettramstation.nl
Onderdeel van M. Mister Wustrow Produkties

Vorderingen week 02

Dinsdag 12-01-10
Vandaag is Ed met Mau in het huis geweest. Hij heeft het gas aangesloten aan het gasfornuis en samen hebben ze de vaatwasser en de vriezer aangesloten in de bijkeuken in plaats van in de dartzaal waar ze nu stonden.

Zaterdag 16-01-10

Vandaag is de bovenkant van de keuken opgehangen, net als de afzuigkap. We hebben ook de keukentegels gekocht die we wilden hebben, na drie winkels af te gaan hadden we ze eindelijk gevonden (in voorraad). Vervolgens heeft Mau samen met Johan het tweepersoons bankstel op gehaald met een stoel.
De oven hebben we 's avonds ook gelijk uitgeprobeerd, omdat we de braadzakken wilden proberen. Helaas stopte de oven er na een half uur mee. Toen we dit wilden afmaken in de combi-magnetron, stopte die er ook mee. De kip was ondertussen kei hard en het was zoeken geblazen naar zachte stukjes die nog wel eetbaar waren.

Zondag 17-01-10
Vandaag kwamen Sil en Wouter twee stoelen brengen vanuit hun thuis. Deze stoelen staan nu ook in de woonkamer en zitten iets comfortabeler dan de tuinstoelen die er voorheen stonden. Het begint nu tenminste echt een beetje op een woonkamer te lijken.

Vorige week

Volgende week