Mouse Tramstation / Café Het Tramstation
Tel  0622580318
Mail  info@hettramstation.nl
Onderdeel van M. Mister Wustrow Produkties

Vorderingen week 11

Donderdag 18-03-2010
Vandaag naar het huis geweest. Eerst even langs Sil geweest. Rond 21.30 waren we thuis. Eerst kwamen we een brandweerauto tegen, vervolgens een brandluchtje, water op de straat (wat niet van de regen kon zijn) en buren die zich verzameld hadden. De auto hadden we snel weggezet en we zijn snel richting huis gelopen, hier was iets niet in orde. Toen werd ons verteld wat er allemaal gebeurd was en dat... Dat kunt u lezen onder het kopje "brand in het gat".

Zaterdag 20-03-2010

Dit weekend wordt er even niet hard geklust, Richard had afgelopen week last van zijn pols en dus is er besloten dat hij beter even rust kan houden.
Dit betekent echter niet dat er helemaal niets gebeurd is. Mau is verder gegaan met het stroom en heeft boven een beetje opgeruimd.
's Avonds hebben we bij Mau zijn ouders in zijn oude kamer de donkere kast leeggeruimd en deze meegenomen naar het huis. Thuis zijn we nog tot half één bezig geweest met de kast neerzetten en de dozen een beetje leegruimen. Nu staat de kast boven in de hal, omdat we daar genoeg plek voor hadden. De hal is breed zat en de kast paste er precies. Ook de hoekkast van beneden hebben we daar naast gezet, omdat dit bijna hetzelfde idee was. De ingeruimde lego is alleen dat wat we in het huis hadden staan. De rest van de lego-verzameling staat nog in Spijkenisse.

Vorige week

Volgende week