Mouse Tramstation / Café Het Tramstation
Tel  0622580318
Mail  info@hettramstation.nl
Onderdeel van M. Mister Wustrow Produkties

Vorderingen week 13

Vrijdag 02-04-2010

Vandaag Goede Vrijdag, gelukkig waren er toch een aantal winkels open, gezien we op pad gestuurd zijn door Richard. We moesten op zoek naar isolatieplaten voor de badkamer. Hij heeft zelf in de badkamer een muur gemaakt en is bezig geweest met het creëren van een plafonnetje in de badkamer.

 Zaterdag 03-04-2010

Vandaag heeft Richard de isolatie tussen de balken gedaan. Vervolgens heeft hij de gipsplaten ook tegen de muur gedaan.


Daarnaast heeft Ed ook een kraanaansluiting gemaakt bij het bad, zodat we deze ook kunnen gaan gebruiken. Aan de achtere kant van de muur komt een soort luik, zodat we altijd bij de waterleidingen en onderlangs bij de afvoer kunnen. Dit wordt natuurlijk mooi afgewerkt.

Ook de rest van de muren is geïsoleerd en netjes afgewerkt. De badkamermeubels zijn er los ingezet en later er ook weer uitgehaald.


De foto's hierboven en hiernaast laten een soort rondje in de badkamer zien. We beginnen in de hoek van de deur, dan gaan we in de linkerhoek bij het bad staan, dan op de plaats waar de wc komt en dan vanaf de douche.
De open stukken in de muren hebben ieder zo zijn reden. Bij de douchebak, komen de waterleidingen eruit. Om deze netjes weg te werken is dit open gelaten, zodat dit na het tegelen goed aangesloten kan worden. Naast de kastjes/deur is het opengelaten zodat Mau de stroom nog kan aansluiten. Er komen nog wandcontactdozen en lichtknopjes. Ook de lampen moeten nog aangesloten worden en dus is het plafond ook nog open.

Vorige week

Volgende week