Mouse Tramstation / Café Het Tramstation
Tel  0622580318
Mail  info@hettramstation.nl
Onderdeel van M. Mister Wustrow Produkties

Vorderingen week 17

Vrijdag 30-04-2010
Vandaag Koninginnedag. Om acht uur 's ochtends gingen de kerkklokken al twaalf minuten lang. Verder werden er op het voetbalveld allerlei spelletjes gedaan door de kinderen en ouders. Wij hadden wel andere dingen aan ons hoofd. Mau heeft de afgelopen week ervoor gezorgd dat de spotjes opgehangen zijn in het plafond. Ook de stroomaansluiting is er.

Richard was ook al op tijd in het huis en besloot hij de rest van het tegelen toch maar met zand-cement te doen en vervolgens daar overheen met tegellijm te tegelen.

Zaterdag 01-05-2010

De badkamervloer is ingepoetst en het zeil in de woonkamer is verwijderd. De woonkamer wilden we gaan verven, zodat we daarna ook daar aan de vloer konden gaan beginnen.
Eenmaal het zeil weg hebbende, kwam Richard erachter dat de planken bij het raam meer schade hadden dan we dachten. De plank in de hoek achterin was al deels weg, waardoor er een gat ontstaan was. In de andere hoek gold het zelfde, dus we hadden al wel verwacht dat de rest van de planken ook niet zo goed meer waren.
Daarom wilde Richard eventueel 3 platen hebben, om deze op de vloer te plaatsen, in plaats van de planken. Dan konden we ook gelijk zien hoe rot de balken waren.
Omdat er korting was bij de Karwei, kwamen we op een gegeven moment op de vraag of het misschien niet verstandiger was om direct de hele vloer te vervangen, zodat de andere helft niet over 20 jaar ineens aan vervanging toe zou zijn. Zowel aan de ene kant van de kamer als aan de andere kant, kon je voor een vloer te veel veren. Voordat we de vloerplaten weg konden halen, moesten we eerst Ed bellen. De radiator moest afgekoppeld worden. Toen die weg was, ging Ed verder met de radiator in de bijkeuken en kon Richard zich uitleven op de vloer.

Vorige week

Volgende week