Mouse Tramstation / Café Het Tramstation
Tel  0622580318
Mail  info@hettramstation.nl
Onderdeel van M. Mister Wustrow Produkties

Vorderingen week 37

Maandag 13-09-2010
Helaas. De douche deed het gisteren niet zoals we wilden. Daarom is Ed vandaag langsgeweest. Op de een of andere manier blijken de aansluitingen verkeerd om te zitten. Niet door Ed of Richard, maar door de douche zelf. Er is dus niet fout geklust, maar fout gefabriceerd. Maar het is geen groot probleem en nu je het weet kun je er rekening mee houden. We moeten gewoon de douche even leren kennen.

Zaterdag 18-09-2010
Vandaag heeft Richard het plafond in de badkamer gemaakt. De gipsplaten hebben we van de week gekocht en Richard heeft ze er nu al ingezet. Dit was nog best lastig, door de spotjes. Waar komen de spotjes precies, hoe groot moet het gat zijn waar ze komen enz.
Ook hebben we vanuit de andere kant (de slaapkamer naast de badkamer) het bovengedeelte van de muur opengemaakt. Hierdoor kun je dus vanuit de slaapkamer boven het plafond van de badkamer komen. Dit is nodig, zodat we later het afzuigsysteem kunnen aanleggen, vandaar het gat boven de douche. Wanneer dan het afzuigsysteem erin zit, kunnen we het plafond zo verstevigen, dat we een soort extra opbergruimte hebben boven het plafond, vanuit de slaapkamer. Hierbij hadden we alleen een klein probleem. Plotseling deed het stroom het niet meer. Richard had met het zagen van de gipsplaten een kabeltje geraakt.

Ook hebben Mau, Remco en Johan flink gewerkt. Zij zijn voornamelijk in de tuin bezig geweest. Hier hebben ze flink wat puin vandaan geruimd en weggebracht naar de sloop.

Vorige week

Volgende week