Mouse Tramstation / Café Het Tramstation
Tel  0622580318
Mail  info@hettramstation.nl
Onderdeel van M. Mister Wustrow Produkties

Vorderingen week 41

Maandag 11-10-2010
Vandaag is Ed geweest om de radiatoren in de badkamer en die in de woonkamer aan te sluiten. Die in de woonkamer hangt weer op zijn oude plekje. Die in de badkamer heeft nog geen plekje, deze leunt nu op een houten balk en is wel aangesloten. Nu alleen nog verven en ophangen.

Woensdag 13-10-2010
Stephanie is vandaag druk bezig geweest in de badkamer. Vorige week hebben we badkamermatjes gekocht en al wat eerder hebben we ook een tandenborstelhouder en zeeppompje gekocht.
Om deze badmatjes neer te leggen, wilden we het eerst weer helemaal schoon hebben. Daarom heeft ze de hele badkamer gesopt, inclusief de ramen gezeemd en de kastjes leeggehaald en weer ingeruimd. Uiteindelijk de badmatjes erin en toen voelde het af.
Helaas, want we moeten het plafond nog verven en plintjes erop doen en we moeten het raamkozijn en de radiator nog verven. Dan is het echt AF. Op het afzuigsysteem na, maar dat hebben we al besloten: dat komt nog.

Zaterdag 16-10-2010
Vanmorgen was Richard al weer vroeg van de partij. Hij begon met een kop koffie en is daarna direct aan de slag gegaan op het dak.
De riolering van de badkamer, loopt via het dak van de keuken naar de grote pijp in de dartkamer. Nu is het de bedoeling om daar een koof omheen te maken, met isolatie, zodat de riolering niet kan dichtvriezen van de winter. Richard heeft dan ook eerst een koof gemaakt, zodat het in ieder geval dicht is. Wij zijn ondertussen isolatiemateriaal wezen halen. Toen we terugkwamen, was Richard druk bezig met de keukendeur beneden. Deze heeft hij er in zijn eentje ingezet. De scharnieren en het slot op zijn plaats. Daar kwam de timmerman in hem weer naar boven.
Toen de deur eenmaal op slot kon, heeft hij eerst boven het isolatiemateriaal in de koof gestopt en deze koof daarna dichtgeschroefd en met pur aan de bovenkant afgepurd. Hier komen nog dakpannen op, zodat het hout droogblijft, maar deze hebben we op dit moment nog niet.
Eenmaal weer beneden, hebben we ervoor gezorgd dat de deur tochtvrij werd. Nog wat extra sloten erop en nu alleen nog de extra afwerking, zoals een tochtstrip aan de onderkant, de randen gelijk maken en de deur verven.
 
 

Zondag 17-10-2010
Afgelopen nacht is Richard blijven slapen en natuurlijk kan hij het niet laten om nog even snel iets te doen voor hij weggaat.
Hij zag beneden nog een stelling staan en zag al Mau zijn spullen, die de garderobe in moesten. Daar is hij gisteravond met Johan mee bezig geweest: café-gedeelte leegruimen voor volgende week. Alle lego-dozen naar boven. Alle spullen van Steph haar oude kamer in dozen naar boven. Al Mau zijn muziekspullen in de garderobe. Toen we dan ook beneden kwamen, had hij een stelling gemaakt, waar deze spullen mooi opkonden. Nadat Richard naar huis is gegaan, is Mau daarmee aan de slag gegaan en heeft hij nog twee stellingen ernaast gemaakt. Nu hebben we tegen de kant van de woonkamer een heel stuk met opbergruimte voor Mau zijn muziekspullen en is ditr dus weg uit het café-gedeelte.

Vorige week

Volgende week