Mouse Tramstation / Café Het Tramstation
Tel  0622580318
Mail  info@hettramstation.nl
Onderdeel van M. Mister Wustrow Produkties

Vorderingen week 51

 Woensdag 22-12-2010
Hoera! Kerstvakantie... Alles wit... Wat kunnen we nu allemaal doen? We zijn begonnen met de douche. De afgelopen weken hebben we steeds last van vochtige voegen na het douchen. Dit is sindsdat Steph zo handig is geweest om de dweilemmer om te laten vallen. Nu zit er een putje in de badkamer, maar waarschijnlijk is er toch te veel water onder de douche gekomen, waardoor het putje steeds een beetje overloopt. Dit in combinatie met condens dat na het douchen op de muren zit. Dat loopt dan achter de douchewand langs naar beneden. Aangezien de afvoerslang van de douchecabine de afvoer van het putje afsluit, kan de rest van het water niet weg.
 

Donderdag 23-12-2010
Vandaag heeft Richard zich de hele dag bezig gehouden in de keuken. Hij heeft namelijk bij het toogje een mooier effect gegeven. Hij heeft er met ijsselstenen een toog voor gemetseld, waardoor dit gelijk mooi afgewerkt is. De rest van dat muurtje van de keuken heeft hij gestuct.
De gipsplaten aan het plafond van de bijkeuken waren ook nog niet helemaal netjes afgewerkt boven de ingang naar de woonkamer. Dit is nu ook weer wat netter.
Verder moeten we nog even kijken wat we volgende week kunnen doen. Eerst maar eens even genieten van de feestdagen.

Vorige week

Volgende week