Tel      0622580318
Mail   info@mmwp.nl

(Site copy)

Vorderingen week 37

Woensdag 09-09-09
Dinsdagavond zijn Stephanie & Richard laat nog naar het huis gegaan. Vandaag zou er iemand komen om de keuken na te meten, zodat ze zeker weten dat de uitgekozen keuken ook daadwerkelijk zou passen. Ze konden al vanaf vroeg komen, vandaar dat ze nog die vorige avond naar het huis zijn gegaan. Omdat ze niet wisten hoe laat ze zouden komen, durfden ze ook weinig te doen qua slopen en breken. Daarom hebben ze de woonkamer een stukje opgevrolijkt en zijn ze op een gegeven moment begonnen aan een doorgeefluikje in de deur van de keuken. Met de platen die we voor de woonkamer hadden, hebben ze een toog gemaakt. De balk van de schouw in de woonkamer-garderobe muur hebben ze hergebruikt in de toog. Aangezien het op de een of andere manier nu gezelliger is om in de woonkamer te zitten dan in het café gedeelte (waarschijnlijk door het licht), is nu ook de tv in de woonkamer gezet.
Om drie uur kwam dan eindelijk de persoon die moest komen nameten. Binnen een kwartier was hij alweer weg. Alles klopte en omdat het niet zo'n grote ruimte was, was het ook zo nagemeten.

Vrijdag 11-09-09
Vandaag is Thea de hele middag in het huis gebleven. Er zou vandaag iemand komen om de watermeter te vervangen. Aangezien Richard en Steph woensdag al vrij hadden genomen en Thea op vrijdag vrij is, vond ze het niet erg om naar het huis te gaan. Achteraf vertelde ze dan ook dat de mensen binnen vijf minuten weer weg waren. Mau en Steph zijn 's avonds naar het huis gegaan. Toen ze er aankwamen, waren Sil en Wouter er ook. Met zijn allen zijn we nog even weg geweest. Verder hebben we in het huis niets meer gedaan.

Zaterdag 12-09-09
Vandaag heeft Richard de toog aan de keukenkant afgewerkt, omdat dat nog niet gedaan was. Ook heeft hij een raamkozijntje in de bijkeuken geplaatst. Nu is het gekke plastic raampje eruit en zit er een mooi raamkozijn. Mau en Steph moesten naar een bruiloft, dus zijn snel weggegaan nadat ze samen met Thea bij de voetbal van Yordan zijn wezen kijken. Ook zijn ze nog even snel naar Roosendaal geweest. Toen we terug kwamen van de bruiloft waren Thea en Richard al naar huis.

Zondag 13-09-09
Vandaag hebben we helemaal niets gedaan, op het kaalmaken van de garderobe na. De muur heeft nu geen behang of houtplintjes meer en je kijkt zo tegen de stenen aan.

Vorige week

Volgende week