Tel      0622580318
Mail   info@mmwp.nl

(Site copy)

Vorderingen week 36

Zaterdag 05-09-09
Vandaag zijn we naar de Formido geweest. Daar hebben we waterdichte gipsplaten gehaald voor in de badkamer en twee platen voor in de woonkamer. Ook hebben we laminaat gehaald, omdat het nu in de aanbieding was. We hebben beuken-laminaat voor in de woonkamer. Dit alles moesten we eerst in de winkel laten staan, omdat we daar niet konden pinnen, landelijke storing, in geen enkele winkel kon je pinnen. Daarom moesten we eerst geld uit de muur halen, waarna we de spullen weer konden ophalen, waar Thea had staan wachten. De enige soort aanhanger die we hadden, was de oude vouwwagen. Gelukkig pastte het er allemaal goed in. De banden stonden wat plat, maar dat was niet heel erg als we binnendoor zouden rijden.
Ondertussen had Richard al een soort raamwerk van de balken gemaakt in de woonkamer. Toen we dan ook thuis kwamen, konden we de platen in de woonkamer tegen de muur bevestigen. De platen tegen de garderobekamer had hij al gedaan, maar bij de lange woonkamermuur, moest er eerst een soort folie tegen de muur aan. Mocht het dan gaan lekken, komt het in ieder geval niet tegen de nieuwe muur aan.

Zondag 06-09-09
Vandaag was er een heeeeeeel kleine kermis in op het marktpleintje. Het stelde niet veel voor, maar was wel leuk om even overheen te lopen.
Ook de familie is nog even langsgeweest. We hadden zelfs echte hulpjes!! Haha. De woonkamer was erna weer gelijk een stuk schoner en de kinderen wilden bijna niet meer weg.

Vorige week

Volgende week