Mouse Tramstation / Café Het Tramstation
Tel  0622580318
Mail  info@hettramstation.nl
Onderdeel van M. Mister Wustrow Produkties

Vorderingen week 19

Donderdag 13-05-2010

Vandaag Hemelvaart. Wij zijn samen met Thea gisteren al naar het huis gegaan. Vanochtend is Richard ook al om half negen gekomen. Verder was Ed er ook om negen uur al. Waarom? Voor de kozijnen! Eindelijk is het zover. De kozijnen worden deze week geplaatst.
Vandaag was het eerst tijd voor het grote voorraam. De reden dat we nu pas aan de kozijnen beginnen, is omdat we nu vier dagen achter elkaar hebben om dit te doen. Mocht er iets misgaan, hebben we tijd genoeg om dit te verhelpen. Maar ging er iets mis? Nee! Gelukkig. Alles viel hartstikke mee met het raamkozijn. Zowel het eruit halen als het erin zetten viel hartstikke mee. Er zat een stalen bint boven het kozijn, waardoor er geen onverwachte dingen naar beneden stortten. Natuurlijk was het na het drukke werken, ook voor Richard tijd voor een boterham.

Vrijdag 14-05-2010
Vandaag moesten we zelf allebei werken, maar Richard, Thea en Ed waren er alle drie om het deurkozijn te vervangen. Toen we dan ook thuis kwamen, stond de hele deur er al in.
Ook het gat boven het raamkozijn heeft Richard dichtgemaakt.

Zaterdag 15-05-2010
Vandaag zijn we in de ban van het verven geweest. Ed heeft een paar weken terug een verfspuit gekocht. Aan ons de eer om hem uit te proberen. Verf hadden we nog van de slaapkamer. Genoeg voor ongeveer 100m2.
Dit moest dan met ongeveer 10% verdund worden. De eerste muur ging best goed, maar het ging erg langzaam en we hadden het idee dat het met de roller sneller ging. Ook kwamen we erachter dat het behang niet overal even goed vastzat. Door de lucht die uit de spuit kwam, bewoog het behang daar waar het de mogelijkheid had. Uiteindelijk hebben we de muur bij het toogje gedaan met een beetje uitloop naar de lange muur. Ook de muur naast het raam hebben we deels gedaan. Uiteindelijk is ook de verf bijna op. Komende week dus maar even nieuwe kopen, gezien 'ie nu ook in de aanbieding is.

Vorige week

Volgende week