Mouse Tramstation / Café Het Tramstation
Tel  0622580318
Mail  info@hettramstation.nl
Onderdeel van M. Mister Wustrow Produkties

Vorderingen week 20

Zaterdag 22-05-2010
Vanochtend vroeg begonnen met het slopen van het zijkozijn. Mocht er iets misgaan, hebben we in ieder geval genoeg tijd om het op te lossen. Gelukkig viel het allemaal reuze mee. het kozijn was er dan ook veel makkelijker en sneller uit dan we dachten. Omdat we de woonkamer in het cafégedeelte hebben staan, is dat afgezet met een zeil die aan het plafond vastgeschroefd zit.

Omdat het kozijn er sneller in zat dan gedacht, konden er ook nog andere dingen gedaan worden... Voorheen zat er een dubbele deur, nu zit er een deur met een raam ernaast, dat betekent dat er ruimte overblijft. Dit is dichtgemetseld en daarna is ook het gat naar de kelder dichtgemetseld.

Helaas stuitten we toch ook nog op een probleem. Namelijk het glas. Het glas voor de deur past niet, dit is een paar centimeter te smal. Dit hebben we kunnen oplossen door er een plank in te zetten.
Gelukkig zat het verder allemaal mee en hebben we een vensterbankje kunnen maken onder het raam.

Zondag 23-05-2010
Vandaag heeft Richard de vensterbank bij het grote voorraam gemaakt. Verder heeft hij het gat dichtgemaakt dat onder in de hoek zat. Daar waseen heel stuk stuclaag verdwenen. Ook onder het vensterbankje heeft hij het gladgemaakt bij de stenen.

Vorige week

Volgende week