Mouse Tramstation / Café Het Tramstation
Tel  0622580318
Mail  info@hettramstation.nl
Onderdeel van M. Mister Wustrow Produkties

Vorderingen week 29

Woensdag 21-07-2010
Helaas... Dit jaar een erg korte vakantie in vergelijking met normaal. Slechts anderhalve week. Maar we hebben een supervakantie gehad. Klaar om verder te gaan met het huis. 's Avonds kwam Ed nog langs om te vertellen hoe hij had zitten tobben met de riolering benedenin de kelder. Maar uiteindelijk is hem gelukt wat hij wilde bereiken en kunnen we dus de wc boven ook gebruiken.

Vrijdag 23-07-2010
Vandaag was het voor Brabantse kinderen de dag voor vakantie. Ook Yordan was dus vroeg klaar van school en wilde 'voor de verandering' eens een keer met ons mee. Hij wilde helpen met wat wij gingen doen in het huis. We wilden vandaag de ondervloer gaan leggen en dus kon hij daar prima mee helpen. Op de vloer liggen om het strak te houden.

Zondag 25-07-2010
Vandaag, of eigenlijk gister al, wilden we het laminaat gaan leggen. Gister lukte niet omdat we allerlei andere dingen te doen kregen, maar vandaag is het eindelijk gelukt. Ed kwam langs, Richard en Thea waren ook wel erg benieuwd en ook Sil en Wouter kwamen langs. Uiteindelijk dus genoeg mensen om het laminaat te leggen. Met goede hulp is dit dan ook vandaag gelukt en hebben we aan het eind van de middag (half uur voor sluitingstijd) plinten uitgezocht en gekocht.

Vorige week

Volgende week