Mouse Tramstation / Café Het Tramstation
Tel  0622580318
Mail  info@hettramstation.nl
Onderdeel van M. Mister Wustrow Produkties

Vorderingen week 30

Maandag 26-07-2010
Na het eten ging Mau verder met de plinten. Helaas ging het schroefje iets makkelijker in de gipsplaat dan hoe het hoort. Na de plint weggehaald te hebben, sloeg hij zacht tegen de muur aan en brak de gipsplaat. De latjes erachter blijken aan de onderkant weggerot te zijn. Dit hadden we ook al wel kunnen verwachten, gezien de vloer, maar we dachten dat het wel meeviel. Mau heeft uiteindelijk een recht vlak van het gat gemaakt, zodat we dit kunnen opvullen met een stuk nieuwe gipsplaat.

Donderdag 29-07-2010
Vandaag is Richard naar het huis gereden om wat te gaan doen. Zo heeft hij de rand naast het keukenblok dichtgemaakt met een stuk gipsplaat. Ook het plafond in de bijkeukenmoest nog dichtgemaakt worden. Dit kon nog niet, omdat de leidingen voor de kachel daarlangs liepen. Gezien die nu aangesloten zijn, kon het plafond ook dicht.

Verder heeft hij het toogje weer opengemaakt en het gat in de gipsplaten dichtgemaakt. Ook de kachel heeft hij 's avonds samen met Mau opgehangen.
Boven in de slaapkamer was er ook een plintje dat een beetje los liet, die heeft Richard vastgelijmd.

Zaterdag 31-07-2010
Vandaag hebben we niet veel gedaan. We hebben filtjes gekocht voor onder de meubels en hebben deze vervolgens in de woonkamer gezet.

Vorige week

Volgende week