Mouse Tramstation / Café Het Tramstation
Tel  0622580318
Mail  info@hettramstation.nl
Onderdeel van M. Mister Wustrow Produkties

Vorderingen week 31

Maandag 02-08-2010
Vandaag heeft Richard flink gewerkt in het washok. Hij heeft de muren dichtgetimmerd, zodat het klaar is om afgewerkt te worden. Hoe we dat gaan doen, weten we nog niet helemaal, maar dat komt vanzelf.

De slaapkamer naast de badkamer heeft ook een flinke opknapbeurt gehad. Hier hebben we even goed opgeruimd en zijn de dingen uitgezocht van wat er weg kan en wat nog bewaard kon blijven. Nu is het gelukkig een stuk opgeruimder.

De woonkamer is nu ook ingericht. Afgelopen weekend waren alle meubels nog in het café-gedeelte te vinden, nu eindelijk in de woonkamer. En hoe... Pfoe... Eerst hadden we de bank bij de keukenkant staan, maar uiteindelijk is Mau toch zo overtuigd, dat we de bank aan de kant van het raam hebben gezet. Omdat we de driezitsbank nog niet hebben, kunnen we het nog niet helemaal neerzetten zoals we wilden, maar het begin is er.

Dinsdag 03-08-2010
Vandaag heeft Richard de vloer van het washok getegeld. Daarbij heeft hij het ook gelijk gevoegd.
Verder hebben we weer veel schoongemaakt, opgeruimd en gestoft. De stofzuiger heeft weer het hele huis gezien.
Helaas hebben de vele spinnen die er nog zitten daar lak aan en zal er vanavond al niet veel meer van te zien zijn.

De eethoek die wij hebben staan heeft een stoel die niet helemaal goed meer is. De zitting is een beetje doorgezakt, waardoor het niet altijd even veilig is om erop te gaan zitten. Vandaag heeft Richard weer eens bewezen meer te zijn dan alleen bouwvakker. Hij heeft dan ook vandaag deze stoel gemaakt, door een houten zitting extra te maken.

Vorige week

Volgende week