Tel      0622580318
Mail   info@mmwp.nl

(Site copy)

Vorderingen week 34

Vrijdag 21-08-09
Na de boodschappen zijn Thea en Steph even naar het huis geweest, om wat boodschappen af te zetten en even naar het gemeentehuis te gaan, die gesloten bleek te zijn.
's Avonds is Steph met Richard en Mau naar het huis gegaan. Slaapspullen meegenomen. Vanavond hebben we de woonkamer en de keuken een beetje opgeruimd.

Zaterdag 22-08-09
Vandaag hebben Steph en Mau een tuinslang gekocht en een vuurkorf. Toen ze terugkwamen, was Thea er al en zijn ze met zijn drieeën vloerbedekking gaan kopen. Terug in het huis waren opa en oma Timmerman er ook en hebben Richard en oma de vloerbedekking gelegd, waarna Steph en Richard de witte vloerplinten hebben gedaan. Beneden heeft Richard een raamwerk gemaakt van houten balken, zodat binnenkort de planken als muur kunnen dienen tussen de woonkamer en de garderobe kamer.
Op het moment dat er eten werd gehaald, is Richard het dak op gegaan om daar het een en ander veilig te stellen, zodat het in ieder geval niet de nieuwe slaapkamer in kan regenen.
's Avonds hebben we gelijk de vuurkorf uitgeprobeerd.

Zondag 23-08-09
Vandaag hebben we de keukenkastjes schoongemaakt en op het biljart neergezet. Daar hebben we nu een soort servieskast van gemaakt, zodat de bar een beetje opgeruimd kon worden. Roos en Nol kwamen nog langs, evenals opa en oma Steenbergen.

Vorige week

Volgende week