Tel      0622580318
Mail   info@mmwp.nl

(Site copy)

Vorderingen week 35

Vrijdag 28-08-09
Na de boodschappen zijn Thea en Steph naar het dorp geweest. Daar hebben ze soepkommen gekocht voor in het huis. Ook zijn ze bij Richard langs geweest, die in het dorp aan het werken was. Hij had daar nog veel bestek gevonden, twee glazen en een Blue Band bord. Deze hebben we dus ook 's avonds meegenomen naar het huis.

Zaterdag 29-08-09
's Ochtends kwam Richard al op tijd naar het huis. Daar ontdekte hij een lekkage bij de dames-toilet. Deze stond helemaal blank. Nadat deze gedweild was, ging Richard verder aan de keuken. Hij had speciaal een Kango meegenomen om de muren kaal mee te maken. Dit was echter niet zonder gevolgen. Vlak nadat hij ermee begon, hadden we een klagende buurman in het huis staan. Hij had nachtdienst gehad en probeerde te slapen. Onze keuken staat tegen zijn muur aan. Logisch dat hij daar wakker van werd. Wat hadden we een medelijden! Echt erg... Nog maar eens een keertje: Sorry! Haha.. Gelukkig hebben we een oplossing kunnen vinden.
Uiteindelijk hebben we een keuken laten ontwerpen en besteld. Hij wordt echt supermooi en wordt pas geleverd in week 50. Dus nog even wachten. In de keuken hebben we besloten alleen kastjes te hebben en de oven, gasfornuis en afzuigkap. De koelkast, vriezer en vaatwasser zetten we dan in de bijkeuken. Deze hebben we dan ook los gekocht en voor een mooie prijs mee kunnen krijgen.
Op het moment dat Steph, Thea en Mau naar Roosendaal waren voor deze dingen, heeft Richard in de bijkeuken het plafonnetje en de kunststof schrootjes weggehaald. Op de foto is te zien dat er achter de schrootjes nog een soort raampje zit. Dit raampje gaat eruit en wordt vervangen door een van de raamkozijntjes die we bij iemand vandaan hebben gekregen.

Verder hebben we nu een gewone doorgang van keuken naar bijkeuken en is de muur van de woonkamer helemaal kaal. Nu is op de muur een schuin iets te zien. Wij hebben het vermoeden dat daar vroeger een trap heeft gezeten. Dat is nu ook wel het leuke aan het kaalmaken van alles. Je komt steeds iets meer te weten.
's Avonds hebben we de vuurkorf weer aangehad. Ook was er een dorpsbarbecue of zoiets. Daar zijn we dan ook nog even wezen kijken. Helaas was dit niet voor alle doelgroepen en zijn we weer bij ons eigen vuurtje gaan zitten.

Zondag 30-08-09
Vandaag hebben we weinig gedaan, alleen stopcontacten gehaald. In Roosendaal hadden ze niet genoeg van wat wij wilden hebben, dus zijn we daarna doorgereden naar Breda, waar we onze 'verzameling' compleet hebben kunnen maken.

Vorige week

Volgende week