Mouse Tramstation / Café Het Tramstation
Tel  0622580318derdeel van M. Mister Wustrow Produkties

Vorderingen week 27

Maandag-Donderdag
De hele week is Mau 's avonds naar het huis geweest. Elke avond vertelde hij wel weer over mensen die kwamen vragen of het  een café wordt. Heel leuk natuurlijk, maar helaas moeten we dan de mensen teleurstellen. Sowieso eerst verbouwen, dan een paar jaar flink werken en dan kijken we nog wel eens verder.

Vrijdag 03-07-09
Vrijdagavond konden Mau en Steph samen naar het huis. Mau heeft weer cd's in de woonkamer gelegd, open, om te drogen. Zo jammer... Allemaal cd's, allemaal in de kelder, bijna allemaal kletsnat en zonder heel hoesje. Op een gegeven moment kwam de buurman nog even om het hoekje kijken, omdat hij licht zag branden. We hebben een hele tijd met hem staan praten en op een gegeven moment kwam ook de buurvrouw van daanaast nog even langs. Het was erg gezellig, maar het werd ook steeds later. Haha. Daarom heeft Mau de cd's nog even neergelegd en zijn we daarna weer naar Oud-Gastel gegaan. Volgende dag weer een dag.

Zaterdag 03-07-09

Zaterdag zijn we dan ook iets later naar het huis gegaan dan normaal. Er kwam nog even iets tussen.
Toen we uiteindelijk bij het huis waren, was Richard er al. Ook had Nol de aanhanger al afgezet, voor als we hem nodig zouden hebben.
Mau ging verder met het stroom. Hij wilde gaan uitpluizen welke stopcontacten op welke groep zitten.
Richard was in de kelder bezig, maar had ook boven al allerlei maten genomen. Hierdoor konden we een lijstje maken met wat we moesten kopen.
Vandaag dus ook de allereerste 'grote' inkopen gedaan. Zo hebben we voor de riolering hoeken en een verbinding gekocht en voor de slaapkamer hebben we gipsplaten en plinten gekocht.

Eenmaal terug, was Richard boven met de buurman. Richard zei dat hij kwam klagen, omdat hij schade aan zij badkamer heeft opgelopen toen mijn vader tegen een bout sloeg (hij had ondertussen al het muurtje, bad, wastafel en spiegel eruit gesloopt). De buurman vertelde daarintegen dat zijn badkamer beneden was. Haha.
Richard was zo vrij geweest om hem even uit nodigde boven te komen kijken. Daarna zijn we naar bedenen gegaan, hebben ze samen een biertje gedronken, waarna ook Ed kwam, met een hele bierkrat bij hem. Daarom kreeg de buurman nog een biertje (terug). Zo hebben we weer flink zitten kletsen en pas rond kwart voor vijf gingen we weer wat doen.
 

Vervolgens hebben Ed en Mau eten gehaald en hebben Richard en Steph daarna nog in de slaapkamer gekeken voor de latjes en platen voor het plafond. Uitgemeten waar het midden is en waar dus de latjes moeten komen. Nu zat er precies in het midden een verdeeldoosje voor de stroom. Hier hebben we dus een latje voor op maat gezaagd,  zodat de platen wel aan de zijkant vastgeschroefd kunnen worden.
Uiteindelijk hebben we nog even op het dak gekeken en zijn Richard en Steph daarna naar huis gegaan, Mau en Johan (die na het eten kwam om samen met Mau uit te zoeken welke lampen/contactdozen op welke groep zitten) bleven nog om verder te zoeken naar de groepsverdeling.

Zondag 05-07-09
Zondag was even een rustdag. Richard zat er een beetje doorheen, aangezien die nu 7 dagen per week een soort van werkt. 5 dagen door de weeks en dan nog eens in het weekend aan ons huis. Ook was er het lekentoernooi bij Eureka, dus was Steph sportief aan het korfballen. Ed had ook even rust en kwam daar gezellig kijken. Mau kon het niet laten en heeft nog wat dingetjes in het huis gedaan.

Vorige week

Volgende week